Mainokset

Boston Herukkaboston resepti

Mainokset

Boston Herukkaboston resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Herukkaboston
  4. 15 viipaletta
  5. 30 g hiivaa
  6. 3 dl kevytmaitoa
  7. 1¼ dl sokeria
  8. 1 kpl munaa
  9. 2 tl kardemummaa
  10. 1 tl suolaa
  11. 11 dl vehnäjauhoja
  12. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  13. Täyte
  14. 150 g punaherukoita
  15. 1 rkl perunajauhoja
  16. 200 g tuorejuustoa (vanilja)
  17. 1 dl sokeria
  18. 2 tl vaniljasokeria
  19. 1 tl kanelia
  20. Voitluun
  21. 1 kpl munaa
  22. Kinuskikuorrutus
  23. 1 dl fariinisokeria
  24. 1 dl kuohukermaa
  25. ½ rkl voita
  26. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, muna,
  27. kardemumma ja suola. Alusta joukkoon suurin osa jauhoista. Lisää loput
  28. jauhot ja rasva alustamisen loppupuolella.
  29. Anna taikinan kohota peitettynä vedottomassa paikassa
  30. kaksinkertaiseksi.
  31. Valmista täyte. Yhdistä punaherukat ja perunajauhot kulhossa. Notkista
  32. toisessa kulhossa tuorejuusto ja lisää siihen sokerit ja kaneli.
  33. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuokaan (Ø 26 cm) ja voitele vuoan
  34. reunat.
  35. Kumoa kohonnut taikina jauhotetulle pöydälle. Vaivaa taikinasta
  36. ilmakuplat pois ja kauli taikina n. 30 x 40 cm:n levyksi
  37. Levitä tuorejuustotäyte taikinalevylle. Lisää päälle punaherukat.
  38. Rullaa taikinalevy tiiviisti ja leikkaa se veitsellä n. 5 cm:n
  39. paloiksi. Nostele palat vuokaan. Kohota peitettynä noin 30 minuuttia.
  40. Voitele bostonkakku munalla ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla
  41. noin 30 minuuttia.
  42. Valmista kinuski. Sekoita fariinisokeri ja kerma kattilassa. Kuumenna
  43. kiehuvaksi ja keitä sekoittaen noin 15 minuuttia, kunnes kinuski on
  44. sakeaa. Lisää voi. Valuta kinuski raidoiksi kakun pinnalle ja anna
  45. jähmettyä.
  46. Koristele punaherukkaboston halutessasi punaherukoilla.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit