Mainokset

Brie-crostinit resepti

Mainokset

Brie-crostinit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Kermainen sipulikeitto
  3. 16 palaa
  4. 1 kpl patonkia
  5. 1 dl oliiviöljyä
  6. Rypälehyytelö
  7. 100 g kivettömiä viinirypäleitä (punaisia)
  8. 1¼ dl marjatäysmehua
  9. ½ dl portviiniä (rubya)
  10. ½ dl hyytelösokeria
  11. 1 rkl tuoretta rosmariinia
  12. Tarjoiluun
  13. 200 g briejuustoa
  14. 1 rkl tuoretta rosmariinia
  15. Leikkaa patongista kovat päät pois. Leikkaa viipaleiksi. Voitele
  16. viipaleet öljyllä ja paahda niitä noin 5 minuuttia per puoli
  17. 225-asteisessa uunissa. Käännä leivät kerran paahtamisen aikana.
  18. Nosta leivät jäähtymään.
  19. Huuhtele viinirypäleet ja halkaise ne.
  20. Kiehauta kattilassa marjamehu ja portviini. Lisää kiehuvaan nesteeseen
  21. hyytelösokeri vähitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita, kunnes liemi
  22. kirkastuu.
  23. Lisää liemeen halkaistut viinirypäleet ja rosmariininoksa ja jätä seos
  24. jäähtymään.
  25. Leikkaa brie viipaleiksi.
  26. Kokoa leivät. Asettele leiville pala juustoa. Lusikoi päälle
  27. rypäleseosta. Koristele rosmariinioksalla. Tarjoa heti.

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit