Mainokset

Brioche Briossit resepti

Mainokset

Brioche Briossit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t 30 min
  3. Briossit
  4. 14 kpl
  5. 1¼ dl kevytmaitoa
  6. 25 g hiivaa
  7. ¾ dl sokeria
  8. 1½ tl suolaa
  9. 8 dl vehnäjauhoja
  10. 2 kpl munaa
  11. 250 g voita
  12. Väliin
  13. 2 dl rusinoita
  14. Voiteluun
  15. 1 kpl keltuaista
  16. Koristeluun
  17. 1 dl tomusokeria
  18. 2 tl vettä
  19. Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri ja suola.
  20. Lisää puolet jauhoista ja alusta taikinaa voimakkaasti koneella tai
  21. käsin.
  22. Lisää munat, loput jauhot ja huoneenlämpöinen voi pieninä kuutiona.
  23. Alusta taikina tasaiseksi. Jauhomäärä tuntuu aluksi suurelta, mutta
  24. taikinaa kärsivällisesti vaivaten muodostuu tasainen hyvä taikina.
  25. Kohota briossitaikinaa ensin 45 minuuttia, vaivaa hetki ja kohota
  26. uudelleen 45 minuuttia.
  27. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi. Ripottele rusinat
  28. taikinalevylle ja kääri kääretortun tapaan rullalle. Leikkaa rulla 14
  29. osaan ja nosta palat muffinipellin koloihin. Kohota briosseja 45
  30. minuuttia.
  31. Voitele briossien pinta keltuaisella ja paista 200-asteisessa uunissa
  32. noin 15 minuuttia.
  33. Sekoita tomusokerista ja vedestä sokerikuorrute ja valuta raitoja
  34. jäähtyneille briosseille.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipsit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit