Mainokset

Broileri Raparperi-omenabroileria thaityyliin resepti

Mainokset

Broileri Raparperi-omenabroileria thaityyliin resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 6 t
  3. Raparperi-omenbroileria thaityyliin
  4. 80 annosta
  5. 8 kg maustamattomia broilerinfileitä
  6. 1 g voita
  7. 1 g rypsiöljyä
  8. 1 tl suolaa
  9. 1 tl mustapippuria
  10. Raparperi-omenahöystö
  11. 1 kg raparperia
  12. 5 kpl omenaa (Granny Smith)
  13. Marinadi
  14. 10 dl vettä
  15. 4 kpl kanaliemikuutiota
  16. 4 dl makeaa chilikastiketta
  17. 1½ kpl kokonaista valkosipulia (murskattuna)
  18. 3 kpl sitruunaruohoa (silputtuna)
  19. 2 rkl seesamiöljyä
  20. 1 tl suolaa
  21. Lisäksi
  22. 1 dl siirappia (vaaleaa)
  23. 2 tl suolaa
  24. Koristeluun
  25. 1 dl tuoretta korianteria
  26. Kysy suurtalouskeittiöstä elintarvikekäyttöön tarkoitettuja
  27. kannellisia ämpäreitä. Esim. 5 kg:n tyhjentyneet rahkapurkit
  28. liikenevät usein ilmaiseksi kiertoon.
  29. Ruskista huoneenlämpöiset broilerit paistinpannussa voin ja öljyn
  30. seoksessa muutama filee kerrallaan. Nostele fileet uunipannuille (4
  31. kg/pannu). Rouhi päälle suolaa ja pippuria. Kypsennä 175 asteessa noin
  32. 25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 70 astetta.
  33. Kuori huuhdotut raparperit huolettomasti ja leikkaa ne vinosti noin 7
  34. cm:n pätkiksi. Halkaise paksut varret.
  35. Pese omenat hyvin, poista siemenkota ja leikkaa jokainen 16 lohkoksi.
  36. Mittaa marinadin aineet paistokasariin ja kiehauta seos. Kumoa
  37. raparperit liemeen ja kiehauta ne. Nostele raparperit reikäkauhalla
  38. kulhoon ja kaada niiden päälle siirappi.
  39. Kiehauta myös omenat marinadiliemessä ja nosta ne reikäkauhalla toiseen
  40. kulhon. Älä keitä liikaa, etteivät raparperit ja omenat lötkisty. Peitä
  41. kulhot ja siirrä jäähtyneinä jääkaappiin.
  42. Lisää 2 tl suolaa marinointiliemeen.
  43. Viipaloi kypsät broilerinfileet 810 palaan, siirrä ne esimerkiksi
  44. kahteen 5 litran kannelliseen ämpäriin. Pidä fileen muoto kasassa,
  45. mutta levitä viipaleita hieman viuhkan muotoon. Sivele marinadia
  46. jokaiseen kerrokseen ja kaada loppu marinadi lihojen päälle. Peitä ja
  47. siirrä kylmään vähintään 6 tunniksi.
  48. Nosta broilerinfileet nätisti tarjoiluvadille, somista
  49. raparperi-omenaseoksella ja valuta marinadia päälle. Koristele
  50. tuoreella korianterilla.
  51. Oikopolku: Korvaa raparperi-omenahöystö rucolalla.
  52. Broileria on noin 100 g / hlö

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit