Mainokset

Broileria normandilaisittain resepti

Mainokset

Broileria normandilaisittain resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Broileria normandilaisittain
  3. 8 annosta
  4. 1 kg broilerin koipi-reisiä
  5. 3 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  6. Lisäksi
  7. 1 kpl omenaa
  8. 1 kpl punasalaattia eli punasikuria
  9. 50 g tatteja
  10. 1½ dl kuivaa siideriä (omena)
  11. 2½ dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  12. ½ tl suolaa
  13. ½ tl valkopippuria
  14. Kuivaa koipipalat talouspaperilla ja mausta niiden pinta myös nahan
  15. alta suolalla ja pippurilla.
  16. Sulata paistinpannulla margariinia ja paista koipipaloja pannulla noin
  17. 10 minuuttia välillä käännellen, kunnes pinta on saanut kauniin
  18. kullanruskean värin.
  19. Nosta koipipalat uunivuokaan ja pane uuniin 175 asteeseen noin 20
  20. minuutiksi tai kunnes palat ovat kypsiä, eli niitä pistettäessä sisältä
  21. valuva neste on kirkasta.
  22. Irrottele sikurin lehdet toisistaan ja huuhdo lehdet. Keitä lehtiä pari
  23. minuuttia suolalla maustetussa vedessä ja kumoa valumaan siivilään.
  24. Kuori ja suikaloi omena ja paista paloja pannulla margariinissa pari
  25. minuuttia. Nosta sivuun.
  26. Pane pannulle nokare margariinia ja pienityt sienet ja paista ne
  27. kypsiksi. Lisää pannulle omenapalat, sikurin lehdet, kypsät
  28. broileripalat, neste ja ranskankerma.
  29. Kuumenna sekoittaen vielä noin 34 minuuttia. Maista, mausta makusi
  30. mukaan suolalla ja valkopippurilla ja nosta tarjolle.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit