Mainokset

Broileria rakuunakastikkeessa

Mainokset

Broileria rakuunakastikkeessa
 
Aineosat
  • 1 - 2 rkl tuoretta rakuunaa
  • 1 ,5 - 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl voita tai margariinia
  • kuivaa valkoviiniä
  • broilerin rintafilettä
  • 1 kana- tai yrttiliemikuutio, esim. Valkosipuli tai persiljakuutio
  • suolaa
  • vettä
  • sitruunan mehu
  • valkopippuria
  • 1 - 2 rkl makeaa sinappia
  • 2 keltuaista
Ohjeet
  1. Levitä broilerinfileet leivinpaperille eteesi ja mausta huolella joka puolelta. Lämmitä fileet huoneenlämpöisiksi, ruskista ne sitten 2-3 kerrallaan paistinpannussa ja nosta siitä pataan tai kattilaan.Lisää pataan pannun huuhdeliemi eli pannussa kiehautettu 1 dl vettä, valkoviini ja murennettu liemikuutio. Hauduta fileitä liemessä välillä käännellen miedolla lämmöllänoin 15 minuuttia. Lisää lopuksi silputtu rakuuna. Nosta fileet tarjoiluastiaan.Sekoita keltuaisiin kerma ja sinappi. Nosta pata levyltä ja vatkaa seos haudutusliemeen. Älä keitä enää, vain kuumenna sekoittaen ja kaada kastike broilerifileiden päälle. Tarjoa heti perunasoseen tai riisin sekä kasvisten kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit