Mainokset

Broilerikastike Intialainen tandoorikana resepti

Mainokset

Broilerikastike Intialainen tandoorikana resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Intialainen tandoorikana
  4. 6 annosta
  5. 450 g maustamattomia broilerinfileitä
  6. 2 rkl mausteseosta (tandoori masala)
  7. 1 kpl sipulia
  8. 2 kpl porkkanaa
  9. 1 kpl paprikaa
  10. 2 rkl rypsiöljyä
  11. ¾ tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  14. 1 dl vettä
  15. 100 g pinaattia
  16. Papadum-leipä on ohut linssi- ja riisijauhoista sekä mausteista
  17. valmistettu, kuivattuna myytävä leipä. Se on parhaimmillaan
  18. friteerattuna.
  19. Paloittele broilerifileet ja pyörittele palat maustesekoituksessa.
  20. Kuori ja paloittele sipuli ja porkkanat. Halkaise pesty paprika, poista
  21. siemenet ja paloittele puolikkaat.
  22. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista broileri- ja sipulipalat. Lisää
  23. porkkanat, paprikat, mausteet, ruoanvalmistusjogurtti ja vesi. Hauduta
  24. noin 5 minuuttia. Lisää huuhdotut pinaatinlehdet keittämisen
  25. loppuvaiheessa kevyesti sekoittaen.
  26. Syö intialainen tandoorikana riisin ja öljyssä friteerattujen
  27. papadum-leipien kanssa.

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit