Mainokset

Broilerinrintafilee Kiovalainen kana resepti

Mainokset

Broilerinrintafilee Kiovalainen kana resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Kiovalainen kana
  4. 4 annosta
  5. 600 g broilerin rintaleikkeitä (maustamaton)
  6. Maustevoi
  7. 100 g voita
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä
  9. 1 tl sitruunankuoriraastetta
  10. 4 rkl persiljaa (silputtuna)
  11. ¾ tl rakuunaa
  12. ½ tl suolaa
  13. Panerointiin
  14. 1 dl vehnäjauhoja
  15. 1½ dl korppujauhoja
  16. 1½ tl suolaa
  17. 1 tl valkopippuria
  18. 2 kpl munaa
  19. Valitse pulleita rintafileitä. Vedä terävällä veitsellä viilto
  20. fileeseen, jotta maustevoille syntyy tasku.
  21. Sekoita voihin valkosipuli, kuoriraaste sekä yrtit. Pakasta maustevoi
  22. hetkeksi.
  23. Ota esille 3 syvää lautasta. Mittaa yhdelle vehnäjauhot ja toiselle
  24. korppujauhot sekä mausteet. Riko kolmannelle lautaselle munat ja vatkaa
  25. niiden rakenne rikki.
  26. Jaa kylmä maustevoi broileritaskuihin ja kiinnitä leikkauskohta
  27. cocktailtikulla.
  28. Kääntele broilerit ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten munaan ja painele
  29. lopuksi korppujauhoissa molemmin puolin.
  30. Kuumenna pari desiä öljyä paistinpannussa ja paista broilerinleikkeet
  31. kauniin ruskeiksi. Siirrä ne uuninkestävällä vadilla 150-asteiseen
  32. uuniin noin 10 minuutiksi.
  33. Tarjoa kiovalaiset kanat keitettyjen, persiljalla maustettujen
  34. perunoiden ja porkkanoiden sekä kuumennettujen pakasteherneiden kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit