Mainokset

Bulgursalaatti Tabbouleh resepti

Mainokset

Bulgursalaatti Tabbouleh resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Tabbouleh
  4. 4 annosta
  5. 1½ dl bulguria
  6. 75 g persiljaa
  7. 50 g tuoretta minttua
  8. 25 g tuoretta korianteria
  9. ½ kpl punasipulia
  10. ½ kpl kurkkua
  11. 4 kpl tomaattia
  12. 3 rkl sitruunamehua
  13. 3 rkl oliiviöljyä
  14. ¼ tl suolaa
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  17. Huuhtele keitetyt vehnäsuurimot kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään
  18. valumaan.
  19. Hienonna persilja, minttu ja korianteri.
  20. Kuori ja hienonna sipuli.
  21. Kuori kurkku ja poista siemenet. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
  22. Huuhtele ja halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Leikkaa
  23. tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  24. Sekoita kaikki tabboulehin ainekset keskenään. Anna tabbouleh-salaatin
  25. tekeytyä hetki kylmässä.
  26. Tarjoa tabbouleh meze-alkupalapöydässä tai lisäkkeenä.
  27. Halutessasi voit kovertaa pihvitomaatit ja tarjota ne
  28. tabbouleh-salaatilla täytettyinä.

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit