Mainokset

Cannelonit Pinaatti-ricottacannellonit resepti

Mainokset

Cannelonit Pinaatti-ricottacannellonit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Pinaatti-ricottacannellonit
  4. 5 annosta
  5. 160 g pastaa (canneloni-pastaputkia)
  6. Täyte
  7. 2 kpl sipulia
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä
  9. 2 rkl rypsiöljyä
  10. 300 g pinaattia
  11. 350 g ricottajuustoa (tai tuorejuuston tyyppistä soijavalmistetta
  12. esim. Tofutti Creamy smooth)
  13. ¼ tl yrttimaustesekoitusta (suolaton)
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. ¼ tl suolaa
  16. 50 g pinjansiemeniä
  17. Tomaatti-basilikakastike
  18. 500 g tomaattimurskaa
  19. 2 dl paseerattua tomaattia
  20. 1½ dl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  21. 1 rkl sokeria
  22. ¼ tl suolaa
  23. ⅙ tl tabascoa
  24. Pinnalle
  25. 50 g juustoa (raastettuna tai juustontyyppistä soijaraastetta,
  26. esim. Tofutti)
  27. Kuori ja hienonna täytteen sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja
  28. kuullota sipulit.
  29. Lisää sulatettu pinaatti ja sekoittele hetki. Lusikoi joukkoon juusto
  30. sekä lopuksi mausteet ja pinjansiemenet. Sekoita tasaiseksi.
  31. Täytä cannelloni-pastaputket pikkulusikan tai veitsenkärjen avulla ja
  32. lado ne ripi rinnan laakeaan uunivuokaan.
  33. Yhdistä tomaatti-basilikakastikkeen ainekset. Kaada kastike vuokaan.
  34. Ripottele pinaatti-ricottacannelonien pinnalle juustoraastetta.
  35. Paista 200 asteessa uunissa 2025 minuuttia. Tarjoa
  36. pinaatti-ricottacannelonit raikkaan salaatin kanssa.
  37. Kokonaan maidottomat ja vegaaniseen ruoka-valioon soveltuvat
  38. cannellonit valmistat vaihtamalla ricotan tuorejuuston tyyppiseen
  39. soijavalmisteeseen ja korvaamalla juustoraasteen juustontyyppisellä
  40. soijaraasteella.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit