Mainokset

Cannelonit Punajuuricannellonit resepti

Mainokset

Cannelonit Punajuuricannellonit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Punajuuricannellonit
  4. 4 annosta
  5. 160 g pastaa (16 kpl canneloni-pastaputkia)
  6. 500 g punajuurta
  7. 2 kpl omenaa
  8. 2 kpl sipulia
  9. 2 kpl valkosipulinkynttä
  10. 2 rkl rypsiöljyä
  11. 2 dl vettä
  12. 1 tl timjamia
  13. ¾ tl suolaa
  14. ½ tl mustapippuria
  15. 125 g sulatejuustoa (Koskenlaskija)
  16. 1 tl oreganoa
  17. Kastike
  18. 3 rkl vehnäjauhoja
  19. 2 rkl rypsiöljyä
  20. 6 dl kevytmaitoa
  21. 125 g sulatejuustoa (Koskenlaskija)
  22. ½ tl suolaa
  23. ¼ tl jauhettua muskottipähkinää
  24. Raasta kuoritut punajuuret ja omenat. Kuori ja hienonna sipulit.
  25. Kuullota ne öljyssä paistokasarissa. Lisää punajuuri- ja omenaraaste.
  26. Paista hetki ahkerasti käännellen.
  27. Lisää vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin
  28. 15 minuuttia. Jos kasviksista on irronnut runsaasti nestettä, keitä
  29. vielä hetki ilman kantta. Liuota joukkoon sulatejuusto ja mausta
  30. oreganolla. Anna jäähtyä.
  31. Täytä pastaputket punajuuritäytteellä pikkulusikan avulla (voit käyttää
  32. jäähtyneen täytteen annosteluun myös kertakäyttöistä pursotinpussia).
  33. Lado ne voideltuun vuokaan vieri viereen.
  34. Kiehauta jauhot öljyssä pinnoitetussa kattilassa. Lisää maito parissa
  35. erässä koko ajan sekoittaen. Keitä välillä sekoittaen noin 5 minuuttia.
  36. Liuota joukkoon juusto ja mausta. Valuta kuorrutus
  37. punajuuricannellonien päälle. (Kastikkeen tulee peittää putket
  38. kokonaan, jotta ne kypsyvät.) Kypsennä punajuuricanneloneja
  39. 200-asteisessa uunissa noin 25
  40. min.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit