Mainokset

Ceviche Siikaceviche resepti

Mainokset

Ceviche Siikaceviche resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Siikaceviche
  4. 8 annosta
  5. 600 g siikaa (fileinä)
  6. 1 kpl tuoretta chiliä
  7. 1 kpl punasipulia
  8. 1 kpl valkosipulinkynttä
  9. 3 dl tuoretta korianteria
  10. 2½ dl limettimehua (noin 8 kpl)
  11. 1 tl sokeria
  12. ¼ tl yrttisuolaa
  13. Paloittele nahattomat ja ruodottomat siikafileet.
  14. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chilipuolikkaat.
  15. Viipaloi kuorittu, halkaistu sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja
  16. hienonna valkosipuli. Hienonna korianteri.
  17. Nosta kalapalat kulhoon kerroksittain sipulin, chilin ja korianterin
  18. kanssa. Sekoita limettimehuun sokeri ja suola.
  19. Kaada kulhoon kalojen päälle. Kalojen tulee peittyä mehulla kokonaan.
  20. Nosta siikacevichekulho jääkaappiin ja anna tekeytyä 23 tuntia.
  21. Pyöräytä kalat sekaisin pari kertaa maustumisen aikana.
  22. Tarjoa siikacevicheä joulupöydän alkupalana.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit