Mainokset

Chapati Jälkiruokachapati resepti

Mainokset

Chapati Jälkiruokachapati resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Jälkiruokachapati
  4. 8 kpl
  5. Taikina
  6. 1½ dl grahamjauhoja
  7. 4 dl vehnäjauhoja
  8. 2½ dl vettä
  9. Pinnalle
  10. 75 g voita
  11. 1 dl fariinisokeria
  12. 8 dl vaniljajäätelöä
  13. 1 kpl tuoretta mangoa
  14. Mittaa jauhot taikinakulhoon tai monitoimikoneen kulhoon. Käynnistä
  15. kone tai sekoita käsin. Valuta vettä ohuena nauhana, kunnes taikinasta
  16. muodostuu pallo. Anna koneen käydä vielä muutaman minuutin ajan tai
  17. alusta taikinaa käsin voimakkaasti kunnes se tuntuu silkkiseltä. Peitä
  18. taikina ja jätä se lepäämään 14 tunniksi.
  19. Jaa taikina kahdeksaan osaan. Kauli tai painele pala kerrallaan
  20. ohueksi, noin 20 sentin kiekoksi.
  21. Kuumenna paistinpannu. Se on sopivan kuuma, kun sille ripotellut jauhot
  22. ruskistuvat saman tien, mutta eivät pala. Nosta chapati kuumalle
  23. pannulle ja paista kunnes pohja on ruskeapilkkuinen. Käännä ja voitele
  24. ruskistunut pinta. Kun toinenkin puoli on saanut pilkkuja, käännä leipä
  25. uudelleen ja voitele runsaalla voilla. Ripottele pintaan 12
  26. ruokalusikallista sokeria.
  27. Nosta chapatille halutessasi hedelmäpaloja ja vaniljajäätelöä ja kääri
  28. rullalle. Tarjoa jälkiruokachapati heti, sitä mukaa kun chapatit
  29. valmistuvat.
  30. Leipien teko sujuu joutuisasti, kun yksi kaulii ja toinen paistelee
  31. leipiä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit