Mainokset

Chutney Raparperi-sipulichutney resepti

Mainokset

Chutney Raparperi-sipulichutney resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 7 pv 1 t
  3. Raparperi-sipulichutney
  4. 10 annosta
  5. 10 dl raparperia
  6. 3 kpl punasipulia
  7. 4 kpl valkosipulinkynttä
  8. 1 kpl tuoretta chiliä
  9. 4 dl sokeria
  10. 1 dl omenaviinietikkaa
  11. 2 tl suolaa
  12. 2 tl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  13. Kuori raparperit ja leikkaa sentin paksuisiksi paloiksi. Silppua
  14. kuoritut sipulit. Hienonna halkaistu chili, jonka siemenet on
  15. poistettu.
  16. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä noin tunnin verran, välillä
  17. sekoittaen.
  18. Kaada kuuma raparperi-sipulichutney puhtaisiin, lämpimiin purkkeihin,
  19. sulje ja säilytä viileässä. Ohjeella syntyy noin 8 desiä
  20. raparperi-sipulichutneyta.
  21. Maistele ensimmäisen kerran vasta parin viikon kuluttua.
  22. Raparperi-sipulichutney sopii mainiosti grillattujen lihojen kanssa.
  23. Kannattaa keittää myös muutama purkki syksyn riistaherkkujen seuraksi.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit