Mainokset

Cocktail-palat Pohjolan kalapalat resepti

Mainokset

Cocktail-palat Pohjolan kalapalat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Lapin napit
  3. 10 kpl
  4. 10 kpl ruishiivaleipäviipaletta
  5. 2 rkl tuorejuustoa
  6. 2 kpl keitettyä munaa
  7. 50 g kylmäsavustettua kirjolohta
  8. ½ kpl sitruunaa (viipaloituna)
  9. 10 kpl katkarapuja (pakaste)
  10. 1 rkl ruohosipulia
  11. Ota muotilla leivistä ympyröitä (Ø noin 4 cm) ja voitele ne. Viipaloi
  12. munat ja nosta ne leiville. Lisää palanen lohta, pieni
  13. sitruunaviipaleen pala ja katkaravunpyrstö. Ripottele päälle vähän
  14. ruohosipulisilppua.
  15. Tarjoa Pohjolan kalapalat itsenäisyysjuhlan cocktail-palana.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit