Mainokset

Cocktail-palat Talonpojan näppipalat resepti

Mainokset

Cocktail-palat Talonpojan näppipalat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Lapin napit
  3. 10 kpl
  4. 10 kpl tummaa täysjyväleipäviipaletta
  5. 100 g maksapasteijaa
  6. 1 tl konjakkia
  7. 50 g viinirypäleitä (vihreä)
  8. 2 rkl tuoretta timjamia
  9. Ota leivistä pyöreällä muotilla (Ø noin 4 cm) paloja. Mausta
  10. maksapasteija ensin halutessasi konjakilla ja levitä tai pursota
  11. leiville. Pese, kuivaa ja halkaise rypäleet. Poista siemenet. Koristele
  12. leivät rypälepuolikkailla ja tuoreella timjamilla.
  13. Tarjoa talonpojan näppipalat itsenäisyysjuhlan coktail-palana.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit