Mainokset

Creme brulee Kookos-kahvibrûlée resepti

Mainokset

Creme brulee Kookos-kahvibrûlée resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 4 t 35 min
  3. Kookoskahvibrule
  4. 4 annosta
  5. 1½ dl kookosmaitoa
  6. ½ dl kuohukermaa
  7. 1½ dl espressoa
  8. ½ dl appelsiinimarmeladia
  9. 1 kpl vaniljatankoa
  10. 4 kpl keltuaista
  11. 4 rkl sokeria
  12. Kuorrutus
  13. 4 rkl fariinisokeria
  14. Pane uuni kuumenemaan 150 asteeseen.
  15. Kaada kookosmaito, kerma ja espressojuoma kattilaan. Lisää marmeladi ja
  16. halkaistu vaniljatanko. Kuumenna kiehuvaksi. Poista vaniljatanko.
  17. Sekoita keltuaiset ja sokeri keskenään. Lisää kuuma
  18. kookosmaito-espressoseos ohuena nauhana keltuais-sokeriseokseen samalla
  19. sekoittaen.
  20. Jaa seos pieniin uunivuokiin. Nosta pienet vuoat isoon uunivuokaan ja
  21. kaada ison vuokaan kannusta kuumaa vettä sen verran, että se ulottuu
  22. pikkuvuokien puoliväliin. Nosta vuoka uuniin. Kypsennä noin 35
  23. minuuttia.
  24. Ota vuoka varovasti uunista. Nosta kookos-kahvivanukkaat vesihauteesta
  25. jäähtymään.
  26. Siirrä jäähtyneet kookos-kahvibruleet peitettynä jääkaappiin
  27. kylmenemään.
  28. Ota vuoat jääkaapista ennen tarjoilua ja ripottele bruleiden pinnalle
  29. sokeria. Kuumenna uunin grillivastus. Nosta vanukasvuoat uuniin
  30. vastusten alle. Anna vanukkaiden paahtua noin ½ minuuttia, kunnes
  31. sokeri on sulanut ja kevyesti paahtunut. Tarjoa kookos-kahvibruleet
  32. heti.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit