Mainokset

Creme brulee Laventeli-suklainen crème brûlée resepti

Mainokset

Creme brulee Laventeli-suklainen crème brûlée resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Laventeli-suklainen crème brûlée
  4. 6 annosta
  5. 4 dl kuohukermaa
  6. 4 tl laventelia
  7. 1 kpl vaniljatankoa (halkaistuna)
  8. 200 g tummaa suklaata
  9. 1 dl tomusokeria
  10. 3 kpl keltuaista
  11. Päälle
  12. 3 rkl sokeria
  13. Kuumenna kerma pinnoitetussa kattilassa laventelioksien ja
  14. vaniljatangon kanssa. Siirrä lähes kiehuva kerma sivuun, pane kansi
  15. päälle ja anna maustua puolen tunnin ajan.
  16. Siivilöi kerma ja kaada se takaisin kattilaan. Kaavi vaniljatangosta
  17. siemenet ja lisää ne kermaan. Kuumenna kerma ja pilko joukkoon suklaa.
  18. Sekoittele kunnes suklaa liukenee.
  19. Siivilöi tomusokeri kulhoon ja lisää keltuaiset. Vaahdota vaaleaksi ja
  20. vatkaa joukkoon lämmin suklaakerma.
  21. Voitele uuninkestävät annosvuoat kevyesti. Kaada laventeli-suklaaseos
  22. vuokiin ja nosta vuoat uunivuokaan, jonka täytät kuumalla vedellä niin,
  23. että vesi ulottuu parin sentin päähän annosvuokien reunasta.
  24. Kypsennä 175 asteessa 2530 minuuttia. Nosta laventeli-suklaiset vuoat
  25. vesihauteesta jäähtymään ritilälle. Peitä creme bruleevuoat kelmulla
  26. täysin jäähtyneinä ja siirrä jääkaappiin. Tähän asti voit valmistella
  27. jälkiruoat päivää ennen tarjoilua.
  28. Ripottele lavetnteli-suklaisten creme brûléevuokien pinnalle sokeria ja
  29. paahda pinta ruskeaksi ja rapeaksi joko puhalluslampulla tai uunin
  30. grillivastusten alla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit