Mainokset

Croissant Siitaketäytteiset perunasarvet resepti

Mainokset

Croissant Siitaketäytteiset perunasarvet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Siitaketäytteiset perunasarvet
  4. 16 kpl
  5. 25 g hiivaa
  6. 2 dl kevytmaitoa
  7. 2 dl perunasosetta
  8. 5 dl vehnäjauhoja
  9. 1 dl ruisjauhoja
  10. 1 tl suolaa
  11. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  12. Täyte
  13. 100 g siitakesieniä (hienonnettuna)
  14. ½ dl sipulia (hienonnettuna)
  15. 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  16. 1 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton) (provence)
  17. ½ tl suolaa
  18. ¼ tl pippurisekoitusta
  19. 100 g juustoa (raastettuna)
  20. 1 rkl seesaminsiemeniä
  21. Voiteluun
  22. 1 kpl munaa
  23. Pinnalle
  24. 1 rkl seesaminsiemeniä
  25. Aloita täytteestä. Kuullota siitake- ja sipulisilppua rasvassa
  26. pannulla, kunnes ne pehmenevät. Mausta ja anna jäähtyä.
  27. Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen.
  28. lisää perunasose, jauhot ja suola. Alusta taikinaksi, ja lisää lopuksi
  29. huoneenlämpöinen rasva.
  30. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin osa pyöreäksi, Ø noin 30 cm:n
  31. kokoiseksi levyksi.
  32. Leikkaa levyt taikinapyörällä kahdeksaksi kolmioksi.
  33. Sekoita jäähtyneen täytteen joukkoon juustoraaste ja seesaminsiemenet.
  34. Nosta täytettä kolmioiden leveämpään päähän, ja kierrä rullalle
  35. leveästä päästä alkaen.
  36. Nosta rullat leivinpaperoidulle pellille ja taivuta sarviksi. Anna
  37. kohota liinalla peiteltynä noin 20 minuuttia.
  38. Voitele siitaketäytteiset perunasarvet munalla ja koristele
  39. seesaminsiemenillä.
  40. Paista siitaketäytteisiä perunasarvia 225-asteisen uunin keskitasolla
  41. noin 15 minuuttia.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit