Mainokset

Croissant Sulatejuustosarvet resepti

Mainokset

Croissant Sulatejuustosarvet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 t 45 min
  3. Sulatejuustosarvet
  4. 20 kpl
  5. 5 dl kevytmaitoa
  6. 50 g hiivaa
  7. 1½ tl suolaa
  8. 1 rkl sokeria
  9. 12 dl vehnäjauhoja
  10. 50 g voita
  11. 250 g sulatejuustoa (rasvaa 20-24 %) (kiinteä, esim. Koskenlaskija)
  12. Voiteluun
  13. 1 kpl munaa
  14. Pinnalle
  15. 150 g juustoa (raasteena)
  16. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva, suola ja
  17. sokeri. Lisää puolet jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti. Lisää
  18. pehmeä rasva ja loput jauhot. Vaivaa taikina kimmoisaksi ja kulhon
  19. laidoista irtoavaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  20. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi, sentin paksuiseksi levyksi.
  21. Leikkaa huoneenlämmössä pehmennyt juusto viipaleiksi ja peitä niillä
  22. puolet taikinalevystä. Käännä taikinalevyn puolikas juustoviipaleiden
  23. päälle, nipistele reunat kiinni ja kauli taikina. Käännä taikina kolmin
  24. kerroin ja kauli se uudelleen ohueksi. Taita taikina vielä kerran
  25. samoin, peitä leivinliinalla ja anna sen levätä 30 minuuttia.
  26. Jaa taikina kahteen osaan, kauli osat suorakaiteen muotoisiksi, noin
  27. ½ sentin vahvuisiksi levyiksi. Leikkaa kumpikin levyistä noin
  28. kymmeneksi kolmioksi ja kääri ne leveämmästä päästä aloittaen sarviksi.
  29. Nosta sarvet leivinpaperoiduille pelleille, peitä ja anna kohota.
  30. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munan rakenne rikki ja voitele
  31. sulatejuustosarvet. Ripottele juustoraaste sulatejuustosarvien päälle.
  32. Paista sulatejuustosarvia noin 15 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit