Mainokset

Dippikasvikset Kasvisvati ja tonnikaladippi resepti

Mainokset

Dippikasvikset Kasvisvati ja tonnikaladippi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Kasvislautanen ja tonnikaladippi
  3. 6 annosta
  4. 4 dl kurkkua
  5. 4 dl lehtiselleriä
  6. 10 kpl retiisejä
  7. 4 dl kukkakaalia
  8. Tonnikaladippi
  9. 150 g tonnikalaa vedessä
  10. 200 g tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  11. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  12. ½ dl kevytmaitoa
  13. 2 tl piparjuurta (raastettuna)
  14. 1½ rkl worcestershirenkastiketta
  15. ½ tl suolaa
  16. Asettele huuhdellut ja paloitellut kasvikset vadille.
  17. Mittaa dippiaineet kulhoon. Vatkaa ainekset tasaiseksi tahnaksi
  18. sähkövatkaimella. Säilytä tonnikaladippi ja kasvisvati peitettynä
  19. viileässä tarjoiluhetkeen saakka.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit