Mainokset

Dippikasvikset Kasvisvati ja tonnikaladippi resepti

Mainokset

Dippikasvikset Kasvisvati ja tonnikaladippi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Kasvislautanen ja tonnikaladippi
  3. 6 annosta
  4. 4 dl kurkkua
  5. 4 dl lehtiselleriä
  6. 10 kpl retiisejä
  7. 4 dl kukkakaalia
  8. Tonnikaladippi
  9. 150 g tonnikalaa vedessä
  10. 200 g tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  11. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  12. ½ dl kevytmaitoa
  13. 2 tl piparjuurta (raastettuna)
  14. 1½ rkl worcestershirenkastiketta
  15. ½ tl suolaa
  16. Asettele huuhdellut ja paloitellut kasvikset vadille.
  17. Mittaa dippiaineet kulhoon. Vatkaa ainekset tasaiseksi tahnaksi
  18. sähkövatkaimella. Säilytä tonnikaladippi ja kasvisvati peitettynä
  19. viileässä tarjoiluhetkeen saakka.

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit