Mainokset

Englantilainen hedelmäkakku resepti

Mainokset

Englantilainen hedelmäkakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 2 pv 3 t
  3. Englantilainen hedelmakakku
  4. 15 palaa
  5. 250 g kuivattuja sekahedelmiä
  6. 1 dl rommia
  7. 250 g voita
  8. 2½ dl sokeria
  9. 6 kpl munaa
  10. 4 dl vehnäjauhoja
  11. 1 tl leivinjauhetta
  12. Pilko hedelmät kulhoon ja kaada alkoholi päälle. Anna palojen
  13. marinoitua pari tuntia.
  14. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat taikinaan
  15. yksitellen samalla hyvin vatkaten.
  16. Valuta hedelmäpalat ja lisää valunut neste taikinaan.
  17. Ota jauhoista yksi desilitra erikseen ja pyöritä hedelmäpalat siinä.
  18. Lisää loppujen jauhojen joukkoon leivinjauhe.
  19. Sekoita voivaahtoon vuorotellen hedelmiä ja jauhoja.
  20. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kahden litran kakkuvuokaan.
  21. Paista kakkua 180 asteessa uunin alaosassa runsaan tunnin ajan.
  22. Kumoa hiukan jäähtynyt kakku ja anna sen jäähtyä kokonaan. Anna kakun
  23. seistä viileässä vähintään muutama päivä ennen tarjoamista.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit