Mainokset

Espanjalainen paahtovanukas (Crème Caramel) resepti

Mainokset

Espanjalainen paahtovanukas (Crème Caramel) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Espanjalainen paahtovanukas Crème Caramel
  4. 4 annosta
  5. 2 kpl munaa
  6. 2 kpl keltuaista
  7. 2 dl sokeria
  8. 2 tl appelsiininkuoriraastetta
  9. 1 tl vaniljasokeria
  10. 1½ dl kevytmaitoa
  11. Sekoita kulhossa munat, keltuaiset, 1½ rkl sokeria,
  12. appelsiininkuori, vaniljasokeri ja maito.
  13. Kaada kuumalle paistinpannulle loput sokerista, anna sen sulaa ja
  14. paahtua. Jaa ruskistunut sokeriliemi annosvuokien pohjalle, kaada
  15. päälle munaseos. Nosta annosvuoat vähintään sentin korkuiseen
  16. vesihauteeseen.
  17. Kypsennä vanukkaita 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes ne
  18. ovat hyytyneet. Voit kokeilla kypsyyttä hammastikulla, kypsä vanukas ei
  19. tartu tikkuun.
  20. Anna vanukkaiden jäähtyä annosvuoissa, irrota sitten reunat varovasti
  21. terävällä veitsen kärjellä. Kumoa vanukkaat jälkiruokalautaselle tai
  22. tarjoiluvadille. Tarjoa täysin jäähtyneinä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit