Espresso-bebeleivokset resepti
Mainokset
Espresso-bebeleivokset resepti
Aineosat
Ohjeet
- 20 min
- Passiivinen 20 min
- Espresso-bebeleivokset
- 12 kpl
- Pohja
- 100 g voita
- 1 dl sokeria
- 1 rkl muscovadosokeria
- 1 kpl keltuaista
- 2 dl vehnäjauhoja
- Espressotäyte
- ½ dl espressoa
- 1 dl sokeria
- ½ rkl kardemummaa
- 3 kpl keltuaista
- 150 g voita
- Kuorrutus
- 3 dl tomusokeria
- 2½ rkl espressoa
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää keltuainen ja
- jauhot.
- Anna taikinan seistä hetki kylmässä. Painele taikina pieniin
- voideltuihin leivosvuokiin.
- Paista pohjia 175 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä pohjat.
- Valmista täyte. Kiehauta kahvi ja sokeri kattilassa. Mausta seos
- kardemummalla.
- Vatkaa keltuaisten rakenne rikki. Lisää joukkoon kuuma kahvijuoma koko
- ajan voimakkaasti sekoittaen. Vatkaa seos kylmäksi.
- Vaahdota voi ja lisää kahviseos vatkaten joukkoon.
- Täytä leivospohjat espressotäytteellä. Anna seoksen kiinteytyä hetki.
- Sekoita tomusokeriin tilkka kahvia. Levitä seos leivoksille. Koristele
- leivokset kahvipavuilla ja anna kuorrutuksen kiinteytyä hetki ennen
- tarjoilua.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
