Mainokset

Espresso-bebeleivokset resepti

Mainokset

Espresso-bebeleivokset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Espresso-bebeleivokset
  4. 12 kpl
  5. Pohja
  6. 100 g voita
  7. 1 dl sokeria
  8. 1 rkl muscovadosokeria
  9. 1 kpl keltuaista
  10. 2 dl vehnäjauhoja
  11. Espressotäyte
  12. ½ dl espressoa
  13. 1 dl sokeria
  14. ½ rkl kardemummaa
  15. 3 kpl keltuaista
  16. 150 g voita
  17. Kuorrutus
  18. 3 dl tomusokeria
  19. 2½ rkl espressoa
  20. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää keltuainen ja
  21. jauhot.
  22. Anna taikinan seistä hetki kylmässä. Painele taikina pieniin
  23. voideltuihin leivosvuokiin.
  24. Paista pohjia 175 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä pohjat.
  25. Valmista täyte. Kiehauta kahvi ja sokeri kattilassa. Mausta seos
  26. kardemummalla.
  27. Vatkaa keltuaisten rakenne rikki. Lisää joukkoon kuuma kahvijuoma koko
  28. ajan voimakkaasti sekoittaen. Vatkaa seos kylmäksi.
  29. Vaahdota voi ja lisää kahviseos vatkaten joukkoon.
  30. Täytä leivospohjat espressotäytteellä. Anna seoksen kiinteytyä hetki.
  31. Sekoita tomusokeriin tilkka kahvia. Levitä seos leivoksille. Koristele
  32. leivokset kahvipavuilla ja anna kuorrutuksen kiinteytyä hetki ennen
  33. tarjoilua.

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit