Mainokset

Etanat Roquefort-etanat resepti

Mainokset

Etanat Roquefort-etanat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 5 min
  3. Roquefort-etanat
  4. 5 annosta
  5. 250 g etanoita
  6. ½ kpl sipulia
  7. 1 rkl voita
  8. 1 kpl valkosipulinkynttä (murskattuna)
  9. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  10. 100 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (Roquefort)
  11. 75 g voita
  12. 1 tl sitruunankuoriraastetta
  13. 4 rkl persiljaa (hienonnettuna)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. Huuhtele etanat (noin 30 kpl) kylmällä vedellä siivilässä ja kuivaa ne
  16. talouspaperiin.
  17. Kuullota sipulisilput voissa paistinpannulla. Lisää etanat sekä viini.
  18. Keitä, kunnes viini on haihtunut eli noin 5 minuuttia.
  19. Sekoita kulhossa homejuusto, pehmeä voi ja persiljasilppu tasaiseksi
  20. tahnaksi. Mausta sitruunankuorella ja myllystä rouhitulla pippurilla.
  21. Nosta etanat etanapannujen koloihin ja täytä kolot homejuustovoilla.
  22. Kuumenna 250-asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan eli kunnes täyte
  23. alkaa kiehua.
  24. Anna roquefort-etanoiden jäähtyä hetken. Tarjoa roquefort-etanat rapean
  25. patongin kera.
  26. Jos etanoita on purkissa epätasamäärä, pane pienimpiä pari kappaletta
  27. samaan koloon.

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit