Mainokset

Eväsleivät Parempi juustoleipä resepti

Mainokset

Eväsleivät Parempi juustoleipä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Parempi juustoleipä
  4. 2 kpl
  5. 200 g halloumijuustoa
  6. ½ kpl punaista paprikaa
  7. ½ kpl keltaista paprikaa
  8. 1 kpl sipulia
  9. 2 rkl voita
  10. ¼ tl suolaa
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. 2 kpl ruispalaleipää
  13. 1 dl tuoretta basilikaa
  14. Leikkaa halloumijuustosta 4 reilun sentin paksuista viipaletta ja nosta
  15. ne kylmään veteen 15 minuutiksi. Liotus poistaa juustosta liian
  16. suolaisuuden.
  17. Leikkaa paprikat suuriksi lohkoiksi ja poista siemenet. Kuori sipuli ja
  18. leikkaa renkaiksi.
  19. Kuivaa halloumiviipaleet talouspaperiin. Sulata voi pannulla ja nosta
  20. halloumiviipaleet, paprikat ja sipulit paistumaan. Kun
  21. juustoviipaleiden alapuoli on ruskistunut, käännä viipaleet ja paista
  22. toiselta puoleltaan. Nosta juustot pannulta, peitä pannu kannella ja
  23. anna paprikoiden ja sipulien hautua vielä muutaman minuutin ajan.
  24. Mausta vihannekset suolalla ja mustapippurilla ja nosta ne sivuun
  25. odottamaan. Kaada pannulta mahdollinen neste pois, lisää nokare voita
  26. ja paista halkaistut leivät molemmin puolin.
  27. Kokoa leivät basilikasta, sipulista, paprikalohkoista sekä
  28. juustoviipaleista. Kääri juustoleivät leivinpaperiin tai folioon ja ota
  29. evääksi.
  30. Voit halutessasi lämmittää juustoleipiä hetken mikrossa ennen
  31. nauttimista.
  32. Halloumijuuston sijasta voit paistaa leipien täytteeksi Juustoportin
  33. juustopihvit, joita löydät kaupan juustohyllystä. Ne myydään kahden
  34. kappaleen pakkauksissa eikä niitä tarvitse liottaa.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit