Mainokset

Eväsleivät Sorsastajan leipä resepti

Mainokset

Eväsleivät Sorsastajan leipä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Sorsastajan leipä
  3. 1 annosta
  4. 100 g sisäelimiä (sorsan sydän, maksa ja kivipiira pieninä paloina)
  5. ¼ tl suolaa
  6. ¼ tl mustapippuria
  7. ½ kpl salottisipulia
  8. ½ dl punaviiniä
  9. 25 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  10. ½ rkl pihlajanmarjahyytelöä
  11. 2 rkl smetanaa
  12. 1 rkl voita
  13. Lisäksi
  14. 1 kpl ruisleipäviipaletta
  15. 1 dl jääsalaattia ruukussa
  16. 50 g kirsikkatomaattia
  17. 25 g suolakurkkua
  18. Ruskista sisälmykset pannulla voissa ja mausta ne suolalla sekä
  19. pippurilla. Kuullota sipulisilppua muutama minuutti miedolla lämmöllä
  20. ja lisää silppu sisälmysten joukkoon.
  21. Kaada viini pannuun, lisää homejuusto sekä hyytelö ja keitä kokoon
  22. niin, että neste vähenee puoleen. Lisää smetana ja anna hautua paksuksi
  23. kastikkeeksi.
  24. Voitele ruisleipä, aseta päälle muutama salaatinlehti ja lusikoi
  25. sisälmysmuhennosta leivän päälle. Koristele sorsastajan leipä
  26. halutessasi hyytelönokareella. Tarjoa lisäkkeenä kirsikkatomaatteja ja
  27. pieniä suolakurkkuja.
  28. Sorsastajan leipä maistuu parhaalta metsästyskämpällä päivän jahdin
  29. jälkeen kylmän oluen kera nautittuna.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit