Mainokset

Evässämpylät paistetusta kanasta ja marinoidusta sipulista resepti

Mainokset

Evässämpylät paistetusta kanasta ja marinoidusta sipulista resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Evassampylat paistetusta kanasta ja marinoidusta sipulista
  4. 6 annosta
  5. Sämpylä
  6. 25 g hiivaa
  7. 2½ dl vettä
  8. ½ tl suolaa
  9. ½ tl sokeria
  10. ½ dl oliiveja
  11. 40 g aurinkokuivattua tomaattia
  12. 5½ dl vehnäjauhoja
  13. 75 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  14. Täyte
  15. 250 g broilerin rintaleikkeitä (paistettuna)
  16. 1 kpl punasipulia
  17. ½ dl sitruunamehua
  18. 3 dl rucolaa
  19. 100 g fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  20. 2 rkl ruokakermaa
  21. Valmista sämpylät. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola,
  22. sokeri ja valutetut ja pieneksi silputut tomaatit ja oliivit.
  23. Lisää jauhot vähän kerrallaan ja sulatettu margariini alustamisen
  24. loppuvaiheessa. Alusta taikina hyvin, niin että se irtoaa kulhon
  25. seinämistä. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi.
  26. Leivo taikinasta sämpylöitä ja kohota niitä vielä liinan alla.
  27. Paista 200 asteessa 1015 minuuttia. Nosta uunista, jäähdytä ja
  28. halkaise leveyssuunnassa.
  29. Kuori ja viipaloi sipuli kulhoon. Purista sipuliviipaleille sitruunan
  30. mehu ja jätä sivuun noin puoleksi tunniksi. Poista broilerista luut ja
  31. paloittele liha annosviipaleiksi.
  32. Muussaa fetajuusto kerman kanssa notkeaksi juustomassaksi.
  33. Sipaise sämpylänpuolikkaille notkeaa juustoa, lado päälle salaattia tai
  34. rucolaa ja broilerinlihaa sekä sipulisiivuja ja pakkaa mukaan.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit