Mainokset

Feta-tomaatti-päärynäpiiras resepti

Mainokset

Feta-tomaatti-päärynäpiiras resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Feta-tomaatti-päärynäpiiras
  4. 15 palaa
  5. 2 dl kaurahiutaleita
  6. 1 dl perunahiutaleita
  7. ½ dl perunajauhoja
  8. 1 tl oreganoa
  9. ½ tl leivinjauhetta
  10. ¼ tl suolaa
  11. 100 g voita
  12. ½ dl vettä
  13. Täyte
  14. 250 g kirsikkatomaattia
  15. 200 g kesäkurpitsaa
  16. 230 g päärynää (säilyke)
  17. 3 kpl munaa
  18. 2 dl ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  19. ½ tl mustapippuria
  20. ¼ tl suolaa
  21. ½ dl tuoretta oreganoa (silputtuna)
  22. 200 g fetajuustoa (rasvaa 10-13 %) (laktoositon)
  23. Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon pehmeä rasva. Lisää
  24. kylmä vesi ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  25. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (24 cm) ja painele taikina vuoan
  26. pohjalle ja reunoille. Pane vuoka jääkaappiin noin puoleksi tunniksi ja
  27. esipaista sitten pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.
  28. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa huuhdeltu kesäkurpitsa
  29. ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä tai vihannesleikkurilla
  30. ja kuullota viipaleita hetki öljytilkassa paistinpannussa. Valuta
  31. päärynät ja pilko niitä vähän pienemmiksi.
  32. Sekoita munat, kerma sekä pippuri ja suola keskenään kulhossa.
  33. Levitä esipaistetulle piiraspohjalle kesäkurpitsaviipaleet,
  34. kirsikkatomaatit sekä päärynät ja silputtu oregano. Valuta
  35. fetajuustokuutiot ja levitä ne vuokaan. Kaada muna-kermaseos
  36. piirasvuokaan ja paista vielä noin 30 minuuttia.
  37. Tarjoa paistos vähän jäähtyneenä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit