Mainokset

Filee Jälkimarinoitu naudanfilee resepti

Mainokset

Filee Jälkimarinoitu naudanfilee resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Jälkimarinoitu naudanfilee
  4. 10 annosta
  5. 1½ kg naudanfileetä
  6. 3 rkl oliiviöljyä
  7. Marinadi
  8. 2½ dl oliiviöljyä
  9. 1 rkl dijoninsinappia
  10. 1 kpl punasipulia (viipaloituna)
  11. 3 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  12. ½ rkl chilirouhetta
  13. ½ dl tuoretta rosmariinia (silputtuna)
  14. ½ dl tuoretta timjamia (silputtuna)
  15. 2 rkl sitruunamehua
  16. 1 rkl mausteseosta (NoMU Beef Rub)
  17. Pinnalle
  18. ½ tl suolaa
  19. ½ tl mustapippuria
  20. Ota liha huoneenlämpöön pari tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  21. Sivele filee oliiviöljyllä ja ruskista liha kauttaaltaan kuumalla
  22. pannulla.
  23. Siirrä filee korkealaitaiseen, lihapalan kokoiseen astiaan ja työnnä
  24. paistomittari fileen paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 150 asteessa, kunnes
  25. mittari näyttää 5560 astetta. Liha saa jäädä keskeltä punertavaksi.
  26. Mittaa kaikki marinadin ainekset kattilaan. Kiehauta ja siirrä sivuun.
  27. Kaada marinadi lihan päälle. Anna maustua ainakin 15 minuuttia. Käännä
  28. lihapala kerran tai pari, jotta mausteet leviävät tasaisesti.
  29. Leikkaa naudanfilee ohuiksi viipaleiksi tarjoiluvadille ja ripottele
  30. pintaan vielä suolaa ja pippuria.
  31. Tarjoa jälkimarinoidun naudanfileen lisäkkeenä riisiä tai
  32. valkosipulikermaperunoita ja raikasta salaattia.

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit