Mainokset

Filonyytti Katkarapu-kasvisrullat resepti

Mainokset

Filonyytti Katkarapu-kasvisrullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Katkarapu-kasvisrullat filo karkit
  4. 60 annosta
  5. 450 g filotaikinaa (pakaste)
  6. 400 g retikkaa
  7. 2 kpl punaista paprikaa
  8. 3 kpl valkosipulinkynttä
  9. 2 rkl seesamiöljyä
  10. 1 tl chilitahnaa (punaista)
  11. 10 kpl kaffirlimetinlehteä
  12. 1 rkl kalakastiketta
  13. 340 g katkarapuja (pakaste)
  14. Lisäksi
  15. Voiteluun öljyä
  16. Sulata filotaikina. Kuori ja raasta retikka. Pese paprikat ja leikkaa
  17. ne ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  18. Kuumenna seesamiöljy pannulla ja kuullota siinä kasvikset miedolla
  19. lämmöllä, kunnes ylimääräinen neste haihtuu. Lisää chilitahna,
  20. murennetut kaffirlimetinlehdet ja kalakastike. Anna jäähtyä. Sekoita
  21. jäähtyneeseen täytteeseen katkaravut.
  22. Levitä yksi filotaikinalevy pöydälle ja voitele kevyesti öljyllä. Nosta
  23. päälle toinen levy ja jaa ne taikinapyörällä 12 neliöön. Pane kunkin
  24. levyn kulmaan ruokalusikallinen kasvis-katkarapuseosta. Kääri kulmasta
  25. alkaen tiiviiksi rulliksi ja sulje päät kiertämällä ne kuin
  26. karkkipaperit. Nosta katkarapu-kasvisrullat leivinpaperoidulle
  27. pellille.
  28. Tee samoin loput rullat. Huomaa, että filotaikinalevyt kuivuvat
  29. nopeasti, joten säilytä ne pöydällä muovilla peitettyinä.
  30. Voitele katkarapu-kasvisnyytit öljyllä ja paista 225-asteisen uunin
  31. keskitasolla 1014 minuuttia.
  32. Jos teet katkarapu-kasvisrullat suolaveteen säilötyistä
  33. katkaravuista, voit pakastaa rullat paistamattomina. Pakkaa rullat
  34. niin, että ne eivät tartu kiinni toisiinsa. Pakasta. Voitele kohmeiset
  35. rullat öljyllä ja paista ohjeen mukaan.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit