Mainokset

Focaccia Pienet valkosipuli-juustofocacciat resepti

Mainokset

Focaccia Pienet valkosipuli-juustofocacciat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Pienet valkosipuli-juustofocacciat
  4. 12 kpl
  5. 5 dl vettä
  6. 2 tl psylliumia
  7. ½ dl auringonkukansiemeniä
  8. 2 rkl siirappia
  9. 1 tl suolaa
  10. 1 dl kauraleseitä
  11. 1 kpl kuivahiivapussia
  12. 6 dl gluteenitonta jauhoseosta
  13. ½ dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  14. Pinnalle
  15. 100 g juustoa (raasteena)
  16. 2 kpl valkosipulinkynttä
  17. 2 tl rosmariinia
  18. Psyllium parantaa gluteenittomien jauhojen leipoutuvuutta ja
  19. sitkopitoisuutta.
  20. Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen psyllium ja
  21. auringonkukansiemenet. Anna seoksen turvota 10 minuuttia.
  22. Lisää siirappi ja suola. Yhdistä leseet, kuivahiiva ja jauhot
  23. keskenään.
  24. Sekoita jauhoseos ja rasva taikinaan sähkövatkainta apuna käyttäen.
  25. Nosta kauhan avulla taikinakeot (12 kpl) leivinpaperin päälle pellille.
  26. Muotoile keot suorakaiteen muotoisiksi (noin 10 x 6 cm) veteen
  27. kastetuin käsin. Anna kohota 20 minuuttia.
  28. Sekoita juustoraasteen joukkoon hienonnettu valkosipuli ja rosmariini.
  29. Ripottele gluteenittomien leipien pinnalle juustoseosta.
  30. Paista gluteenittomia valkosipuli-juustofocaccioita 225 asteessa 15
  31. minuuttia.

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit