Mainokset

Gazpacho resepti

Mainokset

Gazpacho resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Gazpacho
  4. 8 annosta
  5. 2 kpl punaista paprikaa
  6. 2 kpl keltaista paprikaa
  7. 8 kpl tomaattia
  8. 1 kpl sipulia
  9. 1 dl oliiviöljyä
  10. 2 kpl valkosipulinkynttä
  11. 2 kpl kurkkua
  12. ¼ tl tabascoa
  13. 4 rkl oliiviöljyä
  14. ¼ tl suolaa
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. 2 rkl sitruunamehua
  17. 1 dl tuoretta basilikaa
  18. Halkaise paprikat. Poista kannat ja siemenet. Paahda paprikan
  19. puolikkaita 250-asteisessa uunissa, kunnes kuori kupruilee ja saa
  20. ruskeita pilkkuja. Pane paprikat hetkeksi muovipussiin. Poista kuoret.
  21. Kalttaa tomaatit kastamalla ne kiehuvaan veteen. Poista kuoret ja
  22. siemenet.
  23. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä.
  24. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä sosekeitoksi. Anna
  25. keiton jäähtyä ja makujen tasaantua jääkaapissa kolmisen tuntia.
  26. Tarjoa kylmänä alkukeittona italialaisen foccacia-leivän kanssa.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit