Mainokset

Ghiu eli kirkastettu voi resepti

Mainokset

Ghiu eli kirkastettu voi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. 1 annosta
  3. 500 g voita
  4. 2 kpl laakerinlehteä
  5. Pane voi ja laakerinlehdet kattilaan. Anna sulaa miedolla lämmöllä.
  6. Siirrä kattila liedeltä ja anna sen olla huoneenlämmössä niin kauan,
  7. että voin maito-osa laskeutuu astian pohjalle.
  8. Kaada kullankeltainen rasvaosa puhtaaseen astiaan ja anna jähmettyä
  9. jääkapissa.
  10. Käytä ghiu ruoanvalmistukseen öljyn ja muiden rasvojen tapaan. Käytä
  11. jäljelle jäänyt sakkamainen maito-osa sämpylätaikinaan.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit