Mainokset

Graavikala Graavilohi resepti

Mainokset

Graavikala Graavilohi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Graavilohi
  4. 10 annosta
  5. 1 kg kirjolohta
  6. 2 rkl sormisuolaa
  7. 1 rkl sokeria
  8. 1 tl valkopippuria
  9. 2 rkl tuoretta tilliä
  10. Fileoi lohi, mutta älä poista nahkaa. Nypi selkäruodot pois.
  11. Levitä fileet voipaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Sekoita suola,
  12. sokeri ja valkopippuri ja hiero seos kalan pintaan. Nosta tillinoksat
  13. päälle.
  14. Nosta lohifileet vastakkain ja kääri tiukaksi paketiksi. Pane paino
  15. päälle ja siirrä jääkaappiin. Anna maustua 12 päivää. Kääntele
  16. pakettia välillä.
  17. Poista tillit ja irtoavat mausteet kalan pinnalta. Leikkaa graavilohi
  18. viistosti ohuiksi viipaleiksi ja kiepauta ruusukkeiksi tarjoiluvadille.
  19. Koristele graavilohivati tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoa
  20. graavilohta alkupalapöydässä keitettyjen perunoiden kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit