Mainokset

Graavikala Paistettu graavilohi ja tillimajoneesi resepti

Mainokset

Graavikala Paistettu graavilohi ja tillimajoneesi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 2 pv
  3. Paistettu graavilohi ja tillimajoneesi
  4. 10 annosta
  5. 600 g lohifileetä
  6. 1 rkl merisuolaa
  7. ½ tl sokeria
  8. ½ tl mustapippuria
  9. 3 rkl viherpippuria
  10. 3 rkl roseepippuria
  11. Tillimajoneesi
  12. 1 kpl keltuaista
  13. 2 tl dijoninsinappia
  14. 2 tl omenaviinietikkaa
  15. 2 dl rypsiöljyä
  16. 50 g tuoretta tilliä
  17. Poista lohifileestä ruodot, ja nosta se matalaan vuokaan. Ripottele
  18. pinnalle suola, sokeri ja rouhittu mustapippuri. Peitä vuoka kelmulla.
  19. Anna graavautua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  20. Poista lohen pinnalta mausteet. Leikkaa kala pitkittäin neljäksi
  21. tangoksi. Poista nahka samalla.
  22. Rouhi viher- ja roseepippurit. Kaada rouheet lautaselle ja kierittele
  23. lohitangot kauttaaltaan rouheessa.
  24. Paista 12 lohitankoa kerralla kuumalla pannulla nopeasti ilman rasvaa.
  25. Noin 20 sekuntia per puoli riittää. Palojen kuuluu ruskistua hiukan
  26. pinnalta, mutta jäädä sisältä punaiseksi.
  27. Kääri jokainen tanko tiukasti kelmuun. Anna pakettien vetäytyä kylmässä
  28. muutama tunti tai yön yli.
  29. Leikkaa tangot ennen tarjoilua sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  30. Helpointa on leikata paistetut graavilohipalat terävällä veitsellä
  31. ennen kelmun poistamista.
  32. Kumoa kulhoon keltuainen, sinappi ja viinietikka. Vatkaa
  33. sähkövatkaimella ja lisää samalla öljyä ensin tipoittain, sitten ohuena
  34. nauhana valuttaen. Sekoita lopuksi majoneesin joukkoon hienonnettu
  35. tilli.
  36. Tarjoa tillimajoneesi paistettujen graavilohipalojen kastikkeena.
  37. Majoneesin kaikkien raaka-aineiden tulee olla samanlämpöisiä, eli joko
  38. huoneenlämpöisiä tai jääkaappikylmiä.

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit