Mainokset

Graavikala Pihlajanmarjagraavattu siika resepti

Mainokset

Graavikala Pihlajanmarjagraavattu siika resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 6 t
  3. Pihlajanmarjagraavattu siika
  4. 10 annosta
  5. 800 g siikaa (fileenä)
  6. 1½ rkl merisuolaa
  7. 1½ rkl sokeria
  8. 1 tl valkopippuria (kokonaisia)
  9. 2 dl pihlajanmarjoja
  10. 50 g tuoretta tilliä
  11. Pane siikafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle tai reunalliseen
  12. astiaan. Mausta fileet suolalla, sokerilla ja vastarouhitulla
  13. valkopippurilla.
  14. Murskaa haarukalla kypsät, huuhdotut pihlajanmarjat. Levitä seos
  15. mehuineen fileille. Lisää kruunutilliä.
  16. Pane fileet vastakkain ja kääri voi- tai leivinpaperiin ja sitten
  17. alumiinifolioon. Anna maustua jääkaapissa noin 6 tuntia tai yön yli.
  18. Jos haluat miedomman maun, voit poistaa fileiden pinnalta
  19. pihlajanmarjat jo muutaman tunnin jälkeen.
  20. Leikkaa pihlajanmarjagraavatut fileet vinottain ohuiksi viipaleiksi ja
  21. tarjoa esimerkiksi pihlajanmarjalimpun tai makean saaristolaisleivän
  22. päällä.
  23. Pihlajanmarjat on helpompi murskata, jos lämmität ne ensin
  24. mikroaaltouunissa. Anna murskan jäähtyä ennen kuin levität sen
  25. fileille.

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit