Mainokset

Graavikala Tillilohi ja roseepippuridippi resepti

Mainokset

Graavikala Tillilohi ja roseepippuridippi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t 30 min
  3. Tillilohi ja roseepippuridippi
  4. 10 annosta
  5. 500 g lohta
  6. 3 rkl merisuolaa
  7. 2 tl sokeria
  8. 3 dl ruokaöljyä
  9. 1 dl sitruunamehua
  10. 2 tl sitruunankuoriraastetta
  11. 6 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  12. 2 rkl roseepippuria
  13. Roseepippuridippi
  14. 1 kpl valkosipulinkynttä
  15. 1 kpl kesäsipulia (varsineen)
  16. 200 g ruoanvalmistusjogurttia
  17. 1 rkl roseepippuria
  18. 1 tl suolaa
  19. Hiero lohen pintaan suola sekä sokeri. Anna maustua viileässä vähintään
  20. 2 tuntia. Pyyhi ylimääräinen suola pois.
  21. Lämmitä öljy kattilassa haaleaksi ja lisää sitruunamehu ja -kuori,
  22. tilli sekä roseepippurit. Nosta lohi uunivuokaan ja kaada öljyseos
  23. kalan päälle. Kypsennä lohta miedolla lämmöllä, 50-asteisessa uunissa
  24. noin 30 minuuttia. Jäähdytä tillilohi, poista nahka ja leikkaa
  25. suupaloiksi.
  26. Roseepippuridippi: hienonna sipulit ja lisää ne jogurtin joukkoon.
  27. Mausta roseepippurilla ja suolalla. Anna maustua kylmässä ennen
  28. tarjoilua.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit