Mainokset

Graavikuhatartaria ja pinaattimoussea resepti

Mainokset

Graavikuhatartaria ja pinaattimoussea resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 2 pv
  3. Graavikuhatartaria ja pinaattimoussea
  4. 10 annosta
  5. 400 g kuhaa (nahattomana)
  6. ½ tl merisuolaa
  7. ½ tl valkopippuria
  8. 2 rkl tuoretta tilliä
  9. Pinaattimousse
  10. ½ dl omenatäysmehua
  11. 1½ rkl sokeria
  12. ½ tl suolaa
  13. 60 g pinaattia (ryöpättynä ja jäähdytettynä)
  14. 1½ dl kuohukermaa
  15. 2 kpl liivatelehteä (liotettuna)
  16. Suolaa ja pippuroi kuhafileet reilulla kädellä. Asettele ne vastakkain
  17. ja laita väliin tillinoksa. Kelmuta fileet hyvin ja anna niiden maustua
  18. kevyen painon alla jääkaapissa noin 2 päivää.
  19. Poista fileistä keskiruoto veitsen avulla ja leikkaa kala
  20. mahdollisimman hienoiksi kuutioiksi. Asettele kuutiot esille
  21. sellaisenaan tai muotoile ne pienen muotin avulla keoiksi.
  22. Valmista pinaattimousse. Keitä mehua ja sokeria hetki, niin että sokeri
  23. liukenee mehuun.
  24. Jäähdytä.
  25. Kaada neste tehosekoittimeen. Lisää joukkoon pinaatti ja sekoita
  26. tasaiseksi.
  27. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää se pinaattiseoksen joukkoon.
  28. Mausta seos suolalla. Liota liivatelehdet runsaassa vedessä. Kuivaa ne
  29. ja sulata ne pienessä kiehuvassa vesitilkassa. Anna jäähtyä hetki.
  30. Sekoita liivateseos pinaattikermaan.
  31. Lusikoi pinaattimousse kannelliseen laakeaan astiaan. Anna hyytyä
  32. jääkaapissa seuraavaan päivään. Nostele seosta kostutetun lusikan
  33. avulla lautaselle kuulamaiseksi keoksi. Tarjoa yhdessä kuhatartarin
  34. kanssa.

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit