Mainokset

Graavilohi resepti

Mainokset

Graavilohi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 10 t
  3. Kalkkunaterriini ja puolukkakastike
  4. 10 annosta
  5. 400 g lohifileetä
  6. ½ tl sokeria
  7. ½ dl sormisuolaa
  8. 50 g tuoretta tilliä (silputtuna)
  9. Kuivaa lohifileen pinta ja ripottele päälle sokeria, suolaa ja
  10. silputtuja tillinvarsia. Ripottele suolaa enemmän fileen paksumpaan
  11. päähän ja vähemmän ohuempaan häntäpäähän. Kääri filee folioon ja anna
  12. maustua viileässä mielellään kevyen painon alla 10 tunnista
  13. vuorokauteen.
  14. Poista suolakerros sekä tillinvarret ja leikkaa graavilohi tarjolle
  15. ohuiksi viipaleiksi.

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit