Mainokset

Grillattu karitsanfilee, hunajajuurekset ja olutkastike resepti

Mainokset

Grillattu karitsanfilee, hunajajuurekset ja olutkastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Grillattua karitsanfileeta, hunajajuureksia ja olutkastiketta
  3. 6 annosta
  4. 600 g karitsan sisäfileetä
  5. 1 kpl punasipulia
  6. 1 kpl kevätsipulia
  7. 1 kpl porkkanaa
  8. 100 g lanttua
  9. ½ kpl naurista
  10. 1 rkl voita
  11. ½ dl hunajaa
  12. 2 dl kastikepohjaa (demi-glace)
  13. 1 dl keskiolutta (tummaa, Kukko)
  14. Pane kattilaan kastikepohja ja olut. Keitä seosta kokoon, kunnes se on
  15. sopivan paksua kastiketta.
  16. Pilko kuoritut juurekset lohkoiksi ja kiehauta nopeasti. Valuta ja
  17. kuivaa hyvin. Pane kasviskuutiot pannulle ja kuullota ne voissa
  18. kuoritun ja viipaloidun sipulin kanssa. Lisää lopuksi hunaja ja mausta
  19. ripauksella suolaa.
  20. Grillaa siistityt karitsanfileet kuumalla hiilloksella käännellen
  21. molemmin puolin noin 4 minuutin ajan, kunnes pinta on paahtunut. Liha
  22. saa olla vielä hiukan hennon punertavaa sisältä. Mausta suolalla ja
  23. pippurilla.
  24. Tarjoa liha olutkastikkeen, hunajajuuresten ja keitettyjen uusien
  25. perunoiden kanssa.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit