Mainokset

Grillattua peuranseläkettä resepti

Mainokset

Grillattua peuranseläkettä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Grillattua peuranselaketta
  4. 6 annosta
  5. 700 g peuran lihaa (ulkofilee)
  6. ½ tl suolaa
  7. ½ tl mustapippuria
  8. Paistamiseen
  9. 1 rkl voita
  10. 1 rkl rypsiöljyä
  11. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Poista fileestä kalvo terävällä
  12. veitsellä. Leikkaa filee neljään osaan.
  13. Ruskista palat voi-öljyseoksessa kuumassa pannussa kauttaaltaan.
  14. Pane yhteen palaan lihalämpömittari ja kypsennä paloja 160 asteessa,
  15. kunnes lämpömittari näyttää noin 5255 astetta.
  16. Mausta lihapalojen pinta suolalla ja pippurilla. Kääri palat folioon ja
  17. anna niiden vetäytyä 10 minuuttia.
  18. Leikkaa palat poikkisyin ja aseta tarjolle. Tarjoa
  19. karpalo-rosmariinikastikkeen kanssa.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit