Mainokset

Grillatut parsat resepti

Mainokset

Grillatut parsat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Grillatut parsat
  3. 4 annosta
  4. 500 g parsaa
  5. 2 rkl oliiviöljyä
  6. 1 tl sormisuolaa
  7. 3 rkl voita
  8. Pese parsat. Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria.
  9. Voitele parsojen pintaan oliiviöljyä ja nosta grilliritilälle
  10. kohtalaiselle lämmölle.
  11. Grillaa parin minuutin ajan molemmin puolin. Parsa on kypsää, kun se
  12. nostettaessa taipuu hiukan.
  13. Pane parsat lautaselle ja valele päälle voita. Mausta suolalla ja
  14. tarjoa esimerkiksi grillatun lihan ja uusien perunoiden lisäkkeenä.

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit