Mainokset

Grillikyljys Possunkyljykset vietnamilaiseen tapaan resepti

Mainokset

Grillikyljys Possunkyljykset vietnamilaiseen tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Possunkyljykset vietnamilaiseen tapaan
  4. 4 annosta
  5. 800 g porsaankyljyksiä
  6. Marinadi
  7. ½ kpl tuoretta chiliä (punainen)
  8. 4 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  9. ¼ tl mustapippuria
  10. 1 tl mausteseosta (viismauste)
  11. 1 rkl kalakastiketta
  12. 1½ tl seesamiöljyä
  13. 1 rkl soijakastiketta
  14. Kastike
  15. ½ kpl tuoretta chiliä
  16. 1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  17. ½ dl limettimehua
  18. 3 rkl sokeria
  19. ¾ dl vettä
  20. 5 rkl kalakastiketta
  21. ⅓ dl porkkanaraastetta
  22. Koristeeksi
  23. 1 dl tuoretta basilikaa
  24. Nuiji porsaankyljykset kevyesti leikkuulaudalla. Halkaise chilipalko,
  25. poista siemenet ja leikkaa chili ohuiksi viipaleiksi, säästä puolet
  26. kastikkeeseen. Sekoita kaikki marinadin ainekset hyvin keskenään.
  27. Levitä marinadi porsaankyljyksien päälle ja nosta ne maustumaan kylmään
  28. vähintään muutamaksi tunniksi. Sekoita kastikkeen aineet keskenään
  29. hyvissä ajoin maustumaan.
  30. Ota kyljykset ajoissa huoneenlämpöön. Kuumenna grilli. Pyyhkäise
  31. marinadi lihan pinnasta pois ja nosta lihat grilliritilälle. Paahda
  32. kyljyksiä noin 10 minuuttia kerran kääntäen, kunnes pinta on kauniin
  33. ruskea. Koristele possunkyljykset basilikalla.
  34. Tarjoa vietnamilaiseen tapaan marinoidut porsaankyljykset kastikkeen,
  35. keitetyn riisin ja salaatin kera.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit