Mainokset

Gulassi Hapankaali-makkaragulassi resepti

Mainokset

Gulassi Hapankaali-makkaragulassi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Hapankaali-makkaragulassi
  4. 4 annosta
  5. 2 kpl sipulia
  6. 1 kpl punaista paprikaa
  7. 2 rkl rypsiöljyä
  8. 800 g hapankaalia
  9. 10 dl vettä
  10. 400 g grillimakkaraa (chili)
  11. 2 rkl kasvisfondia
  12. 3 rkl makeaa chilikastiketta
  13. 2 kpl laakerinlehteä
  14. ½ tl mustapippuria
  15. 2 tl timjamia
  16. 2 rkl sokeria
  17. Lisäksi
  18. 150 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  19. Koristeeksi
  20. 2 rkl persiljaa
  21. Suikaloi sipulit ja paprika. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kattilaan
  22. sipuli- ja paprikasuikaleet. Paista sekoitellen, kunnes ne ovat
  23. pehmenneet.
  24. Valuta hapankaali siivilässä ja kumoa kaali kattilaan. Lisää vesi ja
  25. kuumenna kiehuvaksi. Kuori ja viipaloi makkarat. Lisää ne, liemikuutiot
  26. ja mausteet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.
  27. Tarkista maku. Annostele hapankaali-makkaragulassi lautasille ja
  28. lusikoi päälle ranskankermaa. Ripottele koristeeksi persiljasilppua.
  29. Tarjoa hapankaali-makkaragulassi tuoreen leivän kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit