Mainokset

Häränlihaa vietnamilaisittain resepti

Mainokset

Häränlihaa vietnamilaisittain resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Haranlihaa vietnamilaisittain
  4. 5 annosta
  5. 500 g häränlihaa
  6. 1 rkl voita
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. 1 kpl punasipulia
  9. 3 kpl valkosipulinkynttä
  10. 1 kpl tuoretta chiliä
  11. 20 g tuoretta inkivääriä
  12. 10 dl kanalientä
  13. 3 rkl osterikastiketta
  14. 1 dl soijakastiketta
  15. 1 dl balsamiviinietikkaa
  16. 1 dl sokeria
  17. 2 dl tuoretta korianteria (silputtuna)
  18. ½ tl valkopippuria
  19. Nosta liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Kuivaa paisti. Ruskista se
  20. paistinpannulla voi-öljyseoksessa kauttaaltaan. Nosta paisti pataan.
  21. Valmista kastike. Hienonna sipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja
  22. leikkaa viipaleiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Freesaa ne samassa
  23. paistinpannussa. Lisää kanaliemi ja muut ainekset. Kiehauta ja kaada
  24. liemi paistin päälle.
  25. Peitä pata kannella. Hauduta lihaa 160 asteessa noin 4 tuntia. Valmiin
  26. lihan tulee olla suussa sulavaa ja täysin murenevaa.
  27. Kun liha on valmis, nosta se vetäytymään folion sisään. Ota liemi
  28. talteen. Siivilöi se ja keitä sitä kasaan niin kauan, kunnes se on
  29. haihtunut kolmasosaan.
  30. Tarjoa lihaa reiluina viipaleina yhdessä kastikkeen ja hot & sour
  31. -salaatin kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit