Mainokset

Höyrytettyjä kasviksia ja vihreää yrttikastiketta resepti

Mainokset

Höyrytettyjä kasviksia ja vihreää yrttikastiketta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Hoyrytettyja kasviksia ja vihreaa yrttikastiketta
  4. 6 annosta
  5. 1 kpl kukkakaalia
  6. 1 kpl kesäkurpitsaa
  7. ⅓ kpl bataattia
  8. 1 kpl rooman- eli sidesalaattia ruukussa
  9. Yrtti-valkosipulikastike
  10. 2 dl lehtipersiljaa
  11. 2 dl tuoretta minttua
  12. 6 kpl kevätsipulia
  13. 4 kpl valkosipulinkynttä
  14. 2 rkl sitruunamehua
  15. ¼ tl suolaa
  16. ¼ tl mustapippuria
  17. 8 rkl voita (sulatettuna)
  18. Valmista ensin kastike. Pane monitoimikoneeseen yrtit ja paloitellut
  19. sipulinvarret. Anna koneen käydä, kunnes ne sekoittuvat karkeaksi
  20. seokseksi. Lisää hienonnetut valkosipulit, sitruunamehu, mausteet ja
  21. voisula ja sekoita uudelleen. Lusikoi kastike kulhoon ja anna sen
  22. seistä hetki kylmässä.
  23. Leikkaa kasvikset reiluiksi, kauniiksi paloiksi. Paloittele
  24. sidesalaatti. Höyrytä kukkakaali-, kesäkurpitsa- ja bataattipaloja
  25. höyrykattilassa noin 10 minuuttia niiden koon mukaan. Lisää
  26. loppuvaiheessa joukkoon salaattipalat ja anna niidenkin pehmetä. Jaa
  27. kasvikset lautasille. Lorauta päälle reipas annos yrttikastiketta ja
  28. tarjoa heti.

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit