Mainokset

Halloumi-tomaattisalsabruschettat resepti

Mainokset

Halloumi-tomaattisalsabruschettat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. 4 annosta
  3. 200 g halloumijuustoa
  4. 1 rkl oliiviöljyä
  5. 4 kpl hiivaleipäviipaletta
  6. 1 kpl valkosipulinkynttä
  7. Tomaattisalsa
  8. 20 kpl kirsikkatomaattia
  9. ½ kpl sipulia
  10. 1 dl tuoretta basilikaa
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. ¼ tl suolaa
  13. ½ rkl oliiviöljyä
  14. Tee ensiksi salsa. Leikkaa huuhdellut kirsikkatomaatit neljään osaan.
  15. Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna basilika. Sekoita
  16. kulhossa keskenään tomaatti, sipuli ja basilika. Mausta
  17. mustapippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä.
  18. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista viipaleita oliiviöljyssä
  19. pannulla kummaltakin puolelta.
  20. Paahda leivät ja hiero leivän pintaan valkosipulia. Jaa tomaattisalsa
  21. leiville ja nosta päällimmäiseksi halloumi-juustoviipaleet.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit