Mainokset

Halva-mansikkatorttu resepti

Mainokset

Halva-mansikkatorttu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Kesän kruunaa raikas halva-mansikkatorttu
  4. 8 annosta
  5. Pohja
  6. 125 g margariinia (rasvaa 60 %)
  7. ¾ dl sokeria
  8. 1 kpl munaa
  9. 2 dl vehnäjauhoja
  10. ½ dl perunajauhoja
  11. 1 tl leivinjauhetta
  12. 1 tl vanilliinisokeria
  13. Täyte
  14. 250 g maitorahkaa
  15. ½ dl sokeria
  16. 2 tl vanilliinisokeria
  17. 100 g halvaa
  18. 2 dl kuohukermaa
  19. 15 dl mansikoita
  20. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna vatkaten ja
  21. kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina
  22. irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Tee foliosta liuskat, joilla
  23. painelet taikinan vuoan reunoille.
  24. Pane piiraspohja jääkaappiin puoleksi tunniksi ja paista sitä sitten
  25. 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 1518 minuuttia. Anna jäähtyä ja
  26. irrota piiraskuori vuoasta.
  27. Sekoita rahkan joukkoon sokerit ja murusteltu halva. Vatkaa kerma
  28. vaahdoksi ja kääntele se täytteen joukkoon. Perkaa ja paloittele puolet
  29. mansikoista ja kääntele ne täytteen joukkoon.
  30. Täytä jäähtynyt piiraskuori ja koristele mansikoilla.
  31. Etukäteen kypsennetty piiraskuori pääsee ehjänä perille, kun se saa
  32. matkata vuoassaan.
  33. Piiraspohja pysyy rapeana, kun täytät sen juuri ennen tarjoilua.
  34. Täytteenkin voit tehdä valmiiksi, jos sille löytyy tilaa jääkaapista.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit