Mainokset

Hanhen reisipaisti resepti

Mainokset

Hanhen reisipaisti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Hanhen reisipaisti
  4. 10 annosta
  5. 2 kg hanhea (marinoituja reisipaistipaloja luineen)
  6. 1 dl ruokakermaa
  7. ½ dl mustaherukkahyytelöä
  8. Siirrä reisipaistipalat öljyttyyn uunivuokaan marinadeineen. Kypsennä
  9. paloja 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes liha saa
  10. väriä.
  11. Aseta vuoan päälle kaksinkertainen folio ja kypsennä vielä 4560
  12. minuuttia.
  13. Ota paistipalat marinadista ja kaada marinadi kapeaan kulhoon tai
  14. mittaan, jotta rasva nousee liemen pinnalle. Kuori rasva pois.
  15. Laimenna kastiketta vedellä tai kermalla. Keitä kastiketta muutama
  16. minuutti, jotta siitä tulee kiiltävää. Kastikkeen voit maustaa
  17. marjahyytelöllä.
  18. Ylimääräisen rasvan voi parhaiten poistaa jäähdyttämällä paistinliemen
  19. jääkaapissa. Jähmettyneen rasvan saa silloin nostettua liemen pinnalta
  20. yhtenäisenä levynä. Ylimääräisen rasvan voi käyttää paistamiseen.
  21. Jos käytät suuria reisipaistipaloja, lisää kypsennysaikaa reilusti,
  22. jotta lihasta tulee mureaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit